Strategie

Succes zit hem in het bedenken en aansturen van een heldere strategie waarbij verschillende onderdelen van online marketing bij elkaar komen om de doelstellingen te behalen. Of het nu gaat om engagement, branding, awareness of sales, samen met de klant kijken we naar alle mogelijkheden voor het ontwikkelen van een krachtige strategie en een onverslaanbaar ROI.

Search

Het inzetten van tekstuele Google Advertenties binnen het Google affiliate bidding systeem. Door het gebruik van specifieke zoekwoorden zorgen we ervoor dat ieder bedrijf bij de eerste drie zoekresultaten komt. Advertenties zijn getarget op leeftijd, woonplaats, taal, geslacht en het device in combinaties met zoekwoorden.

Display

Tekst en banner advertenties in het Google Display Netwerk. Miljoenen websites bieden advertentie ruimte aan, inclusief Youtube en de grootste website van Nederland. Advertenties worden getarged op leeftijd, geslacht, taal, locatie, zoekwoorden, retargeting interesses, Look-a-Like publiek, device en keuze uit waar de advertenties zichtbaar moeten zijn

Facebook

Een combinatie van tekst, afbeelding of video advertenties in de desktop newsfeed, mobile newsfeed en rechter kolom feed. Advertenties worden getarged op leeftijd, geslacht, taal, locatie, interesses, Look-a-Like publiek, likes, likes van vrienden, e-mail adressen, telefoonnummers, retargeting, evenementen RSVP en evenementen RSVP van vrienden.

Instagram

Adverteren via Instagram is het genereren van clicks naar uw website door middel van afbeeldingen, video’s of via een carousel. Video’s mogen niet langer zijn dan 30 seconden. Daarnaast is het ook mogelijk om te adverteren om uw mobiele app onder de aandacht te brengen zodat de doelgroep deze installeert.

Retargeting

Retargeting is de opslag van gegevens van website bezoekers en youtube viewers, om deze later te kunnen bereiken met specifieke advertenties totdat er een conversie of lead heeft plaatsgevonden. Dit gebeurd aan de hand van tekst en banner advertenties door Google, Youtube en Facebook.

Youtube

Youtube is het op een na grootste, na Google, zoekplatform ter wereld. In-Stream en In-Display advertenties worden getarged op leeftijd, geslacht, taal, locatie, zoekwoorden, retargeting, interesses, Look-a-Like publiek, device en keuze uit waar de advertenties zichtbaar moeten zijn.

Partner diensten

Onze partners zijn gespecialiseerd in design, video, fotografie, web development, content ontwikkeling, mobile app development, whatsapp diensten en SEO. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Overige diensten

Spotify, LinkedIn, Soundcloud, Mixcloud, Sms, Nieuwsbrief, Snapchat, Pinterest, Vimeo, Twitter.. vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.